De leukste groepsaccommodatie bij Het Buitencentrum

De leukste groepsaccommodatie bij Het Buitencentrum

4 januari 2019 Uit Door Redactie

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen op de website van Het Buitencentrum. Zij hebben meerdere groepsaccommodaties in Nederland die leuk zijn voor jong en oud.

groepsaccommodatie

2 unieke en prachtige groepsaccommodaties

In Gelderland heeft Het Buitencentrum twee verschillende groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodatie is zeer centraal gelegen. Zo ligt de groepsaccommodatie in Overasselt in een heide- en vennengebied in het rijk van Nijmegen en is geschikt voor groepen van minimaal 20 tot maximaal 200 mensen. Ook hebben ze een groepsaccommodatie in Oldebroek. Deze bevindt zich op de Veluwe in de bossen. Deze liggen net onder Zwolle en heeft een capaciteit van 20 tot maximaal 200 personen.

Een zeer groot groepsverblijf

Ook kan je bij Het Buitencentrum terecht voor groepsverblijven. Zo kan je deze huren wanneer je bijvoorbeeld een schoolkamp of een introductiekamp. Ook voor studentenverenigingen is het zeer geschikt. Daarnaast kan je ook een groepsverblijf huren voor een heerlijk ontspannen familieweekend of bedrijfsuitje. Bij Het Buitencentrum ben je zeker aan het juiste adres! Voor ieder gezelschap is er een perfecte accommodatie te vinden bij Het Buitencentrum.

Catering erbij?

Wil je er ook nog een catering bij? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens je verblijf is echt namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van een intern restaurant. Hier serveren de medewerkers van Het Buitencentrum de allerlekkerste gerechten. Natuurlijk is het ook toegestaan om zelf je eten en drinken te verzorgen. Deze keuze is geheel aan jezelf.