Op zoek naar een leuk zomerkamp?

Op zoek naar een leuk zomerkamp?

22 februari 2019 Uit Door Redactie

Te druk om op vakantie te gaan, maar toch op zoek naar iets leuks voor de kinderen? Dan ben je bij zomerkamp  Club Adventure aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten zomerkampen voor verschillende Leeftijdscategorieën en daardoor zit er altijd wel een kamp tussen die voldoet aan de eisen van u en uw kind. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kindervakanties (5 t/m 8 jaar), kindervakanties (8 t/m 10 jaar), jeugdvakanties (10 t/m 13) en jongerenvakanties (13+).

Waarom kiezen voor zomerkamp Club Adventure?

De zomerkamp begeleiding bij Club Adventure heeft veel ervaring met het organiseren en begeleiden van zomerkampen voor jongeren. Het team van Club Adventure bestaat uit specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport, dans, toneel of pedagogisch achtergrond. uw kind is bij Club Adventure in goede handen!  

De veiligheid van uw kind is belangrijk daarom is Club Adventure aangesloten bij verschillende keurmerken omtrent de veiligheid en activiteiten, natuur en milieu, financieel zekerheid en veilig vervoer. Club Adventure voert het enige onafhankelijke keurmerk voor kindervakanties in nederland. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht. Bij Club Adventure zomerkampen zijn er naast de leuke en sportieve activiteiten ook duidelijke regels en structuur.   

zomerkamp

Locatie

Club Adventure zomerkampen beschikt over  twee verschillende locaties in een bosrijke omgeving voor een zomerkamp in nederland. In het buitenland hebben wij met zorg ook een zomerkamp in belgië. de locaties en tijdstippen verschillen per kamp en leeftijd. meer informatie vind u op https://www.clubadventure.nl/.